BURSA / OSMANGAZİ - I.Murat İlkokulu

Nis

Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı  okulumuz  öğretmen, öğrenci ve velilerimizin katılımıyla coşku içerisinde kutlandı. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Nis

3/A sınıfı Demirtaş Mesire Alanındaki dev kaydıraklarda bayram coşkusunu ikiye katladı. Etkinliğe katılan tüm öğrenciler günün tadını çıkardı.

Nis

Osmangazi ilçesinde  düzenlenen Jimnastik yarışmasında dereceye girerek 2 Mayıs'da yapılacak olan Bursa il içi yarışmasına katılmaya hak kazanan 3/B sınıfı öğrencileri Eylül EMRE ve Umut EMRE'yi tebrik eder başarılarının artarak devam etmesini dileriz.

Mrt

3/A SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZ ARKEOPARKI GEZEREK ÖĞRENDİLER.

Mrt

22 Mart Dünya Su Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen afiş yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize hediyelerini takdim ettik.

Mrt

e-twinning projesi Mart ayı etkinliğinde 3/A sınıfımız atık kağıtlardan tekrar kağıt yaptı ve bu yeni kağıtlardan kart postal hazırlayarak proje ortaklarımıza posta yoluyla gönderip arkadaşlık gününü kutladı.

Mrt

OKULUMUZUN DA İÇİNDE YER ALDIĞI "SU DAMLALARININ PEŞİNDE PROJESİ" KAPSAMINDA 22 MART DÜNYA SU GÜNÜ MÜNASEBETİYLE 3/A SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZ AFİŞLER HAZIRLADILAR.

Şbt

Okulumuz 3 A sınıfinin e twinning projesi çalışmaları kapsamında yapılan öğrenci görüşleri videosu

Şbt